UZAKTAN EĞİTİMİN İLK DERS ZİLİ ÇALDI

31.08.2020 2215

31.08.2020 tarihi itibariyle uzaktan eğitimin ilk ders zili bakanımız Ziya Selçuk tarafından çalındı. Covid-19 salgını nedeniyle okullarımız açılamadığı için bir süre daha eğitime TRT EBA TV kanalları ve eba.gov.tr internet adresi üzerinden devam edeceğiz. 31 Ağustos - 18 Eylül 2020 tarihleri arasında geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde salgından dolayı derslerde işlenilemeyen önemli kazanımların telafi eğitimleri yapılacaktır.

TRT EBA TV İLKOKUL YAYIN PROGRAMI

31-08-2020

eba.gov.tr adresinden ilkokul öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz tarafından yapılacak canlı derslere bugün itibariyle akıllı telefon, tablet veya bilgisayarları aracılığıyla internet üzerinden erişebilirler. Her sınıfımız için ders programları oluşturularak sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından mesaj yoluyla velilerimize gönderilmiştir. Öğrencilerimizin programlara uyarak ders saatlerinde EBA'ya girmelerini ve kendileri için oluşturulan canlı derslere katılım göstermelerini bekliyoruz.