CODE NAME:STEAM PROJE ÖZETİ E-DERGİMİZ

CODE NAME:STEAM PROJE ÖZETİ E-DERGİMİZ YAYINDA

Dergiye ulaşmak için linke tıklayınız.

05.05.2022 237

Kasım ayında başladığımız CODE NAME:STEAM e-Twinning preojemizi nisan ayında sonlandırdık.

Projede 9 Türk,1 Yabancı ortak olmak üzere 10 üye uyum ve iş birliği içinde çalıştık.

Projede 5 ürün odaklı etkinlik ,5 tane de bilgisayarsız kodlama etkinlikleri yaptık.Süreç boyunca öğrencilerin teknolojik becerilerini de zinde tutmak için çeşitli web 2.0 araçlarından faydalandık.

Projemiz ile yenilikçi,yaratıcı düşünen ve 21.yüzyıl becerileri gelişmiş öğrenciler yetiştirmeyi hedefledik.

PROJE AMACIMIZ:

Fen, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik disiplinlerinin entegrasyonu olan STEM eğitim yaklaşımını öğrencilerimize tanıtmak, bunun yanı sıra STEM ile Sanatın birleştiği ürün odaklı bir eğitim yaklaşımı olarak STEAM etkinlikleri yaparak, öğrencilerimizin yenilikçi eğitim uygulamaları ile öğrenmelerine katkı sağlamayı amaçladık.

Proje sonu öğretmen,öğrenci ve velilerden çok güzel dönütler aldık.Projeye katılan tüm üyelerime ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederim.Böyle verimli geçen bir projeye kuruculuk ettiğim için de ayrıca cok mutluyum.

O zaman CODE NAME:STEAM ile yaparak yaşayarak öğren diyoruz ve herkese kalite etiketinde başarılar diliyorum...